Welkom!

Ben je op zoek naar een uniek kado? Voor elke gelegenheid. Een trouw, verjaardag, geboorte, moeder- of vaderdag, … of gewoon zomaar.

Een gegraveerd glas met je eigen boodschap en/of afbeelding is uniek en wordt zeer gewaardeerd door de ontvanger.

Hoe ga ik te werk?
Je vertelt me wat voor iets je wil, ik maak vervolgens een digitaal ontwerp welke je nog kan bijsturen. Bij akkoord ga ik aan de slag.
Het type glas kan je zelf kiezen, of je brengt zelf een glas aan.
De prijzen zijn op vraag.

Hout

Met de Laser in hout snijden of graveren. Doosjes, speelgoed, … oneindig veel mogelijkheden. Eigen object aanleveren is uiteraard ook mogelijk.

Glazen

Wij graveren glazen die u zelf aanlevert of kiest uit ons assortiment. Een gegraveerd glas met je eigen boodschap en/of afbeelding, alles is mogelijk!

Over mij

Het begon een 2-tal jaar geleden. Ik was op zoek naar een origineel cadeau om aan vriendinnen te geven voor nieuwjaar. Na tal van ideeën kwam ik uit op gepersonaliseerde glazen. Maar wat ik in mijn hoofd had, kon niet bij de aanbieders die ik vond. Daardoor kwam ik op het idee om het zelf te doen. Ik bestelde de nodige materialen en na wat gezoek en gepruts kwam er een eerste resultaat tevoorschijn.

Mijn ouders waren in diezelfde tijd op zoek naar wijnglazen, mijn moeder was zeer kieskeurig… Er was altijd wel iets aan een set die ze tegenkwam. Dit bracht mij op het idee om haar een gepersonaliseerde set te geven. Dit werd zo goed onthaald dat ik het jaar nadien een set champagne glazen gemaakt heb en nog een jaar later een uitbreiding op de wijnglazen, zodat de tafel kon volstaan met dezelfde soort glazen.

Enkele foto’s op facebook zorgde er ook voor dat er mensen mij vroegen om glazen te maken als trouwcadeau, als cadeau voor een liefje, aan meters/peters, …

Door mijn hoofdberoep (CAM application engineer bij 4D CAM) kwam ik op beurzen in aanraking met laser machines. Wat je daar allemaal mee kan… Ik kocht mijn eerste diode laser. Goed om te leren en te spelen, maar vooral speelgoed. Na 1 jaartje spelen heb ik mijn eerste CO2-laser gekocht. Een laser waaraan je zelf nog veel moet werken, zo heb ik de tafel vervangen, een nieuwe controller geplaatst, lucht assistentie toegevoegd, …

Ik kreeg er steeds meer zin in, werken met mijn handen en creatief bezig zijn. Een goed jaar rond gelopen met het idee om zelfstandig in bijberoep aan slag te gaan, en zo geschiedde; officieel gestart 2/1/2020!

Contact

Adres

Lebeke 47
9450  Haaltert
België

Openingsuren:

Uitsluitend op afspraak